fbpx

Korina Longin hitno je operirana u New Yorku

Bivša menekenka Korina Longin Starr operirana je u New Yorku, a da joj je zdravlje bilo ugroženo te da će biti dobro, ljepotica je svojim prijateljima iz Hrvatske otkrila na Facebooku

Nekad najpoznatija hrvatska manekenka Korina Longin Starr koja je prije pet godina na vrhuncu karijere u New Yorku napustila svijet mode, i posvetila se sebi i suprugu američkom reperu Fredru Starru, s prijateljima iz Hrvatske isklučivo komunicira putem Facebooka. Kada je u ponedjeljak na svom profilu na Facebooku napisala kako je završila u obližnoj bolnici u New Yorku , obitelj i prijatelji tamnokose manekenke zabrinuli su se za njezino zdravlje.

Nakon dva dana neizvjesnosti prijateljima je javila da je operirana, ali nije željela ništa detaljnije objasniti. Zahvalila im se na pažnji i riječima podrške, te poručila kako se nada da će za dva do tri dana već biti puštena na kućnu njegu.

-Hvala svima koji su mi pružili podršku i ljubav. Jako to cijenim. Žao mi je što vam se nisam mogla javiti ranije, kako bih vas umirila, ali malo je teže komunicirati kada se nalaziš na operacijskom stolu. Čim sam dobila svoja dva mobitela i ugledala silne poruke podrške, odmah sam se javila. Dobro sam, i jedva čekam doći kući. Tek tada ću vam reći o čemu se radilo. Jedino je bitno da sam sada dobro – poručila je Korina i zamolila prijatelje za daljnje razumijevanje.

Izvor: story.hr