fbpx

Nijemci pronašli manu fantastičnom Mandžukiću

U slobodno vrijeme Mario Mandžukić je lijen. Zato šetnje sa svojim mopsom Lennijem rado prepušta djevojci Ivani’, započinje Bild tekst o hrvatskom nogometnom reprezentativcu.
“Ali na travnjaku je sve drugačije. Ondje Mandžukić trči, napada loptu i ne žali ni za jednim pretrčanim metrom”, nastavlja se u tekstu njemačkog dnevnika.

U pet prvih bundesligaških utakmica nove sezone Mandžukić je zabio isto toliko golova i oduševio njemačku javnost, kritičare i navijače Bayerna. U posljednjoj utakmici u utorak zabio je dva gola bivšem klubu Wolfsburgu.
“On je igrač koji dolazi na posao”, hvali njegove radne navike trener Bayerna Jupp Heynckes, dok su u Bayernu oduševljeni napadačkim potencijalom koji imaju u momčadi.

Naime, u prvih su pet kola nove bundesligaške sezone zabili čak 17 golova, a izvan pogona im je zbog ozljede gležnja Mario Gomez, napadač koji je zabio 54 bundesligaška gola u prethodne dvije sezone i koji bi se treninzima trebao vratiti početkom listopada.
A u njihovim je redovima i peruanski veteran Claudio Pizarro (33), najbolji nenjemački strijelac u povijesti Bundeslige sa 160 golova.

“Visokoeksplozivni napadački miks posjeduje Bayern”, zaključuje se u tekstu.

Izvor: net.hr