fbpx

Nosi se ženstveno istaknuti struk

Vjerojatno se mnogi sjećaju trenda koji je proljetos preplavio ulice. Oni koji su ga objeručke prihvatili mogu se radovati – peplummanija se nastavlja! Čini se kako su dizajneri odlučili da neće samo tako odustati od ovog trenda, pa su naglašeni struk i obline, odnosno taj popularni volančić nazvan peplum, odlučili uključiti i u kolekcije za jesen/zimu 2012/13.

Ako vam, pak, peplum nikada nije ‘sjeo’, a ne možete odoljeti ovom ženstvenom hitu istaknutih oblina, ne očajavajte. Dizajneri su ipak napravili korak naprijed, pa na pistama možete pronaći i druge oblike naglašenog struka. Jednostavan i klasičan, a vrlo efektan, je – remen. Ove je sezone izbor golem; od uskih, tankih remenčića do oversize verzija. Drugi dizajneri odlučili su izbjeći i peplum i remenje, ali su posegnuli za haljinama A kroja koje najviše naglašavaju struk.

Takvi komadi vrlo su zahvalni, pokazuju obline i nisu teške za nošenje. Naime, ove haljine ne otkrivaju svaki dio tijela poput onih pripijenih i idealne su za različite tipove tijela. S obzirom na veliku popularnost, peplum i sličnu odjeću možete pronaći gotovo u bilo kojoj trgovini, a osim zavodljivih haljinica posebno su zanimljivi topovi i suknje. Jednostavni su za kombiniranje, jer sami po sebi dominantni komadi koji ne zahtijevaju složene i slojevite kombinacije. Ako niste pretjerano zainteresirani za investiranje u peplum, imamo dobru vijest – izvucite remen koji već imate i napravite čuda. Ne morate ga nužno nositi uz kapute i jakne već naglasite struk noseći velike džempere i košulje ili kombinirajte sve zajedno. Slojevite zimske kombinacije nisu razlog da ne pokažete čime raspolažete i tijekom zimskih mjeseci. Zabavite se!

Izvor: moda.hr