fbpx

Trener NK Zadar podnio ostavku

Ovo nije Zadar kakvog bih ja volio ni kakvog bih želio da izgleda i zato podnosim ostavku na mjesto trenera – rekao je Dalibor Zebić, trener Zadra, nakon teškog poraza od Intera.

– Ovo je naša najlošija utakmica ne samo ove sezone nego unatrag posljednjih nekoliko sezona. Očekivali smo da ćemo se trgnuti u tjednu prije Intera, da će ovo biti utakmica preokreta, ali nakon što u tome nismo uspjeli naravno da se smatram odgovornim. Nadam se da će nakon mene doći netko tko će napraviti neki klik u našoj momčadi. Ja to nisam uspio. Možda sam potrošio sreću u nekim prethodnim sezonama. Mom Zadru želim sreću u nastavku sezone – podvukao je Zebić i pozdravio se s novinarima nakon konferencije za medije.

Ipak, Jakov Surać, kapetan momčadi, smatra da Zebić još nije rekao zadnju riječ u Zadru.

– Razgovarat ću sa Zebićem i pokušati ga nagovoriti da ostane jer on je najmanje kriv za ovo što se dogodilo. Cijela obrana sutra ne bi trebala doći u klub. Neshvatljivo mi je ponašanje dijela igrača i zato ću tražiti da se klub riješi nekih od njih. Neka igraju Treću ligu, a ne da ovdje smetaju – rekao je Surać.

Bez obzira na Suraćevu izjavu realnost je da će na klupi Zadar ubuduće sjediti neki drugi trener. Nakon utakmice nagađalo se da bi to mogli biti Zoran Vulić, Ivica Datković, Leo Burčul, a na utakmici je bio i Rajko Magić, koji je vodio više hrvatskih prvoligaša…

Izvor: Zadarski list