fbpx

VIDEO: Kad dijelovi tijela vrijede milijune

Slavne osobe imaju čudnu naviku osiguravanja određenih dijelova tijela po kojima su poznati javnosti. No slavni i poznati vole osigurati i ne tako ‘obične’ stvari, poglavito ono zbog čega i jesu postali slavni. Pogledajte nekoliko neobičnih primjera.

Poznati nogometaš Cristiano Ronaldo uživa svjetsku slavu zahvaljujući svojim sportskim uspjesima koje prvenstveno duguje svojim nogama, a upravo njih osigurao je na čak 144 milijuna dolara.

Legendarna country pjevačica Dolly Parton osim po svojoj glazbenoj karijeri i pamtljivim pjesmama poznata je i po velikim grudima koje je osigurala na 600 tisuća dolara. Za par.

Godine 1957. svjetski poznati gastronomski kritičar, Egon Ronay, napisao je i objavio prvo izdanje “Egon Ronayevog vodiča za britanske restorane”. S obzirom da je njegova kritika mogla uzdići ili upropastiti restoran, Ronay je osigurao okusne bradavice svog jezika na 400 tisuća dolara.

Frontmen legendarne grupe Kiss, Gene Simmons, osim po glazbi javnosti je poznat i prema prepoznatljivom plaženju jezika kojeg je odlučio osigurati na Milijun dolara. Njegov kolega, svjetski poznati glazbenik Tom Jones, otišao je korak dalje pa je na čak sedam milijuna dolara osigurao svoj ‘ljubavni tepih’, odnosno dlake na prsima.
Glumac u nijemim filmovima, komičar Ben Turpin, bio je prepoznatljiv po ukriženim očima, pa ih je osigurao na iznos između 25 i 100 tisuća dolara, i to za slučaj da mu se vrate u normalu.

Legendarni rocker Keith Richards svoju je ruku, ili prema nekim izvorima samo srednji prst lijeve ruke, osigurao na 1.6 milijun dolara. David Lee Roth iz benda Van Halen na milijun dolara osigurao je svoju spermu u slučaju eventualnih budućih pozitivnih testova očinstva i slučajnih trudnoća svojih mnogobrojnih partnerica.

Latino pjevačica i glumica Jennifer Lopez poznata je po svom pjevanju, ali i guzi koju je osigurala na čak 27 do 800 milijuna dolara. U ovome ju je potukla kolegica Mariah Carey koja je svoje noge osigurala na nevjerojatnih milijardu dolara.

KLIKNI ZA VIDEO!

Izvor: net.hr