fbpx

Braća Bajlo pronašla počinitelja i prijavila ga policiji!

U seat cordobu udario je zeleni “tamić” i pobjegao s mjesta nesreće. Uime brata javio nam se Petar Bajlo u potrazi za nesavjesnim vozačem. Nekoliko sati kasnije javio nam se s viješću – uz pomoć čitatelja pronašli su počinitelja

Zadranin Petar Bajlo javio nam se u utorak ujutro s pričom o prometnoj nezgodi koja se jučer dogodila na Jadranskoj magistrali na ulazu u Bibinje iz smjera Zadra u ponedjeljak oko 18.10 h.

Zeleni kamion, “tamić”, izgubio je kontrolu nad upravljačem, prešao na suprotnu traku i udario u lijevi bok sivu seat cordobu u kojoj je bio Bajlov brat i koja je dolazila iz suprotnog smjera. Vozač zelenog “tamića” nakon toga je pobjegao s mjesta nesreće. Dok se vozač seat cordobe uspio snaći, pribrati i izaći iz auta, nije uspio vidjeti registracijske oznake kamiona.

– U jednoj i u drugoj traci bila su vozila koja su svjedočila nesreći, nitko se nije zaustavio, niti da bi pitao ima li ozlijeđenih u automobilu, niti da bi pogledao registracijske oznake kamiona koji je pobjegao s mjesta nesreće. U vozilu su se nalazile dvije osobe i pravim čudom prošle su samo s lakšim ozljedama. Kako vjerujem da dobronamjernih ljudi još ima i da nisu baš svi “hladni” kao u današnjoj situaciji, apeliram na sve one koji bilo što znaju, svjedočili su nesreći ili su negdje primijetili s lijeve prednje strane oštećeni zeleni ‘tamić’, da dojave policiji kako bi im pomogli pronaći počinitelja! Ja vam se obraćam uime svoga brata koji je vozio seat cordobu i koji je u stanju šoka, stoji u pismu.

Mi smo pismo objavili na potralu Zadarskog lista (www.zadarskilist.com). Javili su se građani s komentarima, no uskoro nam je stigao još jedan mail s Bajlove adrese, s naslovom “Zahvala”.

“Hvala Vam na pomoći, zahvaljujem se na objavljenom članku, pomogli ste nam da pronađemo počinitelja.

Brat i ja smo se sami dali u potragu i pronašli smo počinitelja. Ulogu policije u svemu, njihov stav, reakciju i angažman ne želim komentirati iz poštovanja prema časnim ljudima koji tamo rade i ne zaslužuju generaliziranje s kolegama koji bi svoj posao mogli obavljati profesionalnije. Podatke smo servirali i proslijedili policiji.”

Iz zadarske policije su nam potvrdili dojavu i nastavak kriminalističke istrage.

Izvor: Zadarski list