fbpx

Djevojke su izvodile striptiz te nudile i pružale seksualne usluge

Noćne dame dogovarale su cijenu – za pola sata “druženja” u za to namijenjenim sobama 1.000, a za sat vremena 1.500 kuna, koju su zainteresirani muškarci plaćali na šanku, trećeoptuženoj mladoj medicinskoj sestri iz okolice Zagreba

Nakon što je Županijski sud u Zadru ukinuo nepravomoćnu presudu Nenadu Šukalu (50) i Ivanu Krstanoviću (57) zbog organiziranja međunarodne prostitucije u hotelu Galeb u Dragama još 2008. godine te Martini Storijak (26) optuženoj da im je u tome pomagala, svo troje sjeli su jučer na optuženičku klupu Općinskog suda gdje im je započeo ponovljeni postupak za isto kazneno djelo.

Dvojicu Zagrepčanina bosansko-hercegovačkog podrijetla tužiteljstvo tereti da su u vremenu od polovine travnja pa do 9. kolovoza 2008. godine u unajmljenom hotelu Galeb u Dragama podvodili pet djevojaka koje su za dnevnicu od 150 kuna od 22.00 pa do 4.00 sata plesale u noćnom klubu u sklopu hotela, tamo izvodile striptiz te nudile i pružale seksualne usluge gostima. Noćne dame dogovarale su cijenu – za pola sata “druženja” u za to namijenjenim sobama 1.000, a za sat vremena 1.500 kuna, koju su zainteresirani muškarci plaćali na šanku, trećeoptuženoj mladoj medicinskoj sestri iz okolice Zagreba. Zaradu su dijelile s dvojicom muškaraca zbog čega su oni optuženi za organiziranje prostitucije i to “međunarodnog karaktera” s obzirom na to da je među djevojkama bilo i stranih državljanki, dok je barmenica optužena za pomaganje.