fbpx

Ispovijest Eduarda: ”Blokiran mi je račun, stan nije na moje ime! Mamić mi je uzeo sve!”

Ispovijest Eduarda: ‘Blokiran mi je račun, stan nije na moje ime! Mamić mi je uzeo sve’
‘Htio sam podići novac s računa, ali račun je blokiran. Tada sam shvatio da je u Hrvatskoj, zapravo, nemam ništa. Da ne igram vani, ja bih u Hrvatskoj bio siromah, gladan…’

Dobili smo ga nakon tri dana potrage. Ozljeda koljena iz susreta s Walesom ostavila je traga, Eduardo nije bio u kadru za Šahtarov susret protiv Iličievca.

– Boli me, ali nije strašno, ne bi trebalo biti ništa dugoročnije.

Ipak, sve najviše zanima zašto Eduardo nije slavio pogodak protiv Walesa. Cijeli stadion mu je skandirao, a u njegovim očima se vidjela tuga, a i suze su se počele slijevati. Sve je, kaže, počelo još dan ranije i nema uopće veze s travnjakom i nogometom.

– Svi znaju u kakvim sam problemima u Hrvatskoj, svi znaju kako više nemam stan i auto na svoje ime. A onda me u ponedjeljak šokiralo još nešto. Došao sam u banku, htio podići novac s računa, ali račun je blokiran. Tada sam shvatio da je u Hrvatskoj, zapravo, nemam ništa. Da ne igram vani, ja bih u Hrvatskoj bio siromah, gladan… – otkrio je Eduardo, a za one koji nisu upoznati radi se u sudskom procesu između njega i Mamića (službeno, Zdravkovog sina Marija) zbog međusobnih ugovora o zastupanju koje su potpisali još prije 11 godina.

– Da se razumijemo, ne radi se o novcu, radi se o tome da se u Hrvatskoj osjećamo kao stranac.

Opisao je kako se osjećao u vrijeme dok je Mamić igračima držao motivacijski govor u Skoplju.

– Naravno da nije ugodno kad on tako dolazi i priča, ali da vam budem iskren, nisam baš slušao što govori…

Izvor: Jutarnji list