fbpx

Joe: Ovo su ključna tri boda; Kalinić:Sad se malo lakše diše uoči Walesa

Hrvatska reprezentacija ostvarila je veliki rezultat u Skoplju protiv Makedonije u sklopu kvalifikacija za SP u Brazilu 2014., svladavši je sa 2:1 golovima Ćorluka i Rakitića, a nakon utakmice igrači su dali i svoj dojam o samom susretu.
Jedan od ponajboljih igrača na terenu bio je i Joe Šimunić koji je jučer doslovno briljirao u obrani, svaka je lopta završila u njegovim nogama ili ju je dominantno izbacivao glavom iz svog prostora:

– Ovo su ključna tri boda koja smo uzeli na jako teškom gostovanju. Time smo pokazali karakter, no to ne znači ništa ako ne stisnemo protiv Walesa. Samo je to sad važno i ne trebamo slaviti, jer će ta utakmica biti izuzetno teška – izjavio je Šimunić.Nikola Kalinić mogao je zabiti, ali nije:

– Mogao sam, ali nisam. Malo sam krivo primio tu loptu. Najvažnije je da smo ostvarili ono po što smo došli, a to su tri boda. Sad se malo lakše diše uoči nastavka kvalifikacija. Mogli smo zabiti još koji, nažalost nimo, a imali smo još neke dobre prilike.

Nekadašnji Dinamovac Goce Sedloski priznao je da je pobijedio bolji:

– Bila je to dobra utakmica, poveli smo i onda izgubili ritam. No, znali smo da će biti teško jer je Hrvatska velika reprezentacija puna velikih igrača.

 Izvor: jutarnji.hr