fbpx

Luka Modrić sa suprugom Vanjom čeka drugo dijete

Kako doznajemo, 30-godišnja Vanja u prvom je tromjesečju trudnoće, a sretnu vijest supružnici Modrić otkrili su samo obitelji i najbližim prijateljima

Nakon što se dokazao kao odličan igrač u jednom od najbogatijih i najboljih klubova u nogometnoj povijesti, hrvatski nogometaš Luka Modrić (27) ima još jedan veliki razlog za slavlje. Sa svojom suprugom Vanjom čeka drugo dijete!

Naime, kako doznajemo, 30-godišnja Vanja u prvom je tromjesečju trudnoće, a sretnu vijest supružnici Modrić otkrili su samo obitelji i najbližim prijateljima. Doznajemo da Vanja i svoje drugo dijete želi roditi u Zagrebu. Par već ima dvogodišnjeg sina Ivana koji je na svijet došao u lipnju 2010. u zagrebačkoj privatnoj poliklinici i rodilištu Podobnik. Vanja je htjela roditi prirodnim putem, ali je beba uranila tri tjedna pa je rođena carskim rezom. Luka je cijelo vrijeme bio sa suprugom u operacijskoj sali. Otkad je najbolji hrvatski nogometaš u kolovozu postao član španjolskog nogometnog kluba Real Madrid, supružnici se polako privikavaju na život u glavnom gradu Španjolske. Dok Luka niže uspjehe na travnjaku, prekjučer je proglašen i igračem utakmice, Vanja se brine o njihovu jedincu koji voli loptu poput svog tate. Talentirani Zadranin i lijepa Zagrepčanka u vezi su još od kada je Luka kao 19-godišnjak došao u zagrebački Dinamo. Vanja Modrić, djevojački Bosnić, po zanimanju ekonomistica, suprugu je uvijek bila najveća podrška.

Par se vjenčao 2010. pred matičarom u Zagrebu, da bi godinu dana poslije organizirali crkveno vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zvonimirovoj ulici.
Uslijedilo je veliko svadbeno slavlje u zagrebačkom hotelu Westin sa 250 uzvanika.
Vanju je do oltara dopratio Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić. Španjolski mediji uvelike su pisali o Vanji Modrić kad je Luka postao član Reala, opisavši je kao vrlo šarmantnu ženu koja opušta Luku te koja je bila najveći suprugov oslonac dok je donosio rizične odluke koje su, na kraju sa sretnim završetkom, vodile prijelazu iz Tottenhama u slavni Real.

Izvor: Vecernji list