fbpx

Milan napokon progovorio: Za sina i Seve uvijek ću se brinuti

Aleksandar je moje dijete i ja ću se uvijek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe normalno, po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog djeteta, rekao je Milan za Story
Severina (40) kaže da Milan Popović (47) sina Aleksandra nije vidio dulje od dva mjeseca, no srpski poduzetnik kaže da će za dijete uvijek biti tu. U intervjuu za Story srpski “kralj bakra” rekao je kako mali Aleksandar neće ni u čemu oskudijevati jer će se on uvijek brinuti o njemu.
– Aleksandar je moje dijete i ja ću se uvijek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno, po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog djeteta – istaknuo je poduzetnik.
Time je dao naslutiti da neće biti škrt kad bude trebalo udovoljiti Severininim zahtjevima te da joj ništa neće uskratiti iako su potpisali ugovor prema kojem ona ima pravo samo na alimentaciju za Aleksandra, ali ne i na dio Milanove imovine.
Ovo je, naime, prvi put nakon što je Severina objavila da više nisu zajedno, da je Milan progovorio o odnosu s bivšom zaručnicom i sinom. Prije nego je pjevačica rekla da su prekinuli, Milan je za srpsku Gloriju pričao kako im ljubav cvate te da planiraju posvojiti dijete.

Izvor: 24sata.hr