fbpx

Najbolji dekoltei koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Na crvenom tepihu uvijek se vodi bitka među ljepoticama koje svojim izgledom i glamuroznim toaletama pokušavaju privući pažnju i pohvale. A kad uza sav glamur još ‘serviraju’ i dekolte, šteta je to ne popratiti.

Neke poznate ljepotice u posljednje su vrijeme pažnju privukle seksi izdanjima na crvenom tepihu. Pojavile su se glamurozne od glave do pete, a njihov dekolte dugo ćemo pamtiti.

Christina Hendricks (37), zvijezda serije Momci Madisona, definitivno je zaslužna za povratak oblina u modu, a svoj raskošni dekolte nije propustila pokazati ni na nedavnoj dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu.

Kate Upton

Prelijepa glumica Kate Upton (20) jedna je od onih koje se ne srame svojih oblina, a to je pokazala na premijeri filma No u sklopu New York Film Festivala. ‘Ne želim biti gladna, mršava i nesretna. Neću se izgladnjivati samo da bih bila mršava. Želim uživati u životu, a to ne mogu ako ne jedem i osjećam se bijedno’, izjavila je nedavno Kate, koju svrstavaju među najseksi žene na svijetu.

Na premijeru je došla u pripijenoj zeleno-plavoj haljini bez naramenica i s dubokim dekolteom.

Sofia Vergara

Na 64. dodjeli Emmyja Sofia Vergara (40) uspjela je oduševiti u zelenoj šljokičastoj haljini Zuhaira Murada. Zvijezda Moderne obitelji svojim oblinama plijeni poglede, a zna odabrati i savršenu haljinu te istaknuti ono najbolje.

Salma Hayek

Glumica Salma Hayek (46) za dolazak na premijeru filma Here Comes The Boom, koja se održala 10. listopada u New Yorku, odjenula je crnu Valentinovu haljinu bez naramenica i tako, naravno, iz profila pokazala svu svoju raskoš. Tko kaže da je crno dosadno?!

Mariah Carey

Početkom rujna na dodjeli nagrada BMI urban crvenim tepihom je prošetala i pjevačka diva Mariah Carey (42). Odjenula je pripijenu crnu haljinu koja je istaknula njen dekolte i mnoge prisutne ostavila bez daha.

Magazin.hr