fbpx

Nina Morić predozirala se alkoholom i tabletama

Talijanski mediji javljaju kako je bivša manekenka, nakon emotivnog susreta na sudu s bivšim suprugom Fabriziom Coronom, otišla u kafić u kojem se zadržala nekoliko sati i iz kojeg ju je njegova majka odvezla u bolnicu.

Nina Morić u srijedu je na sud u Milanu stigla kako bi podržala bivšeg supruga Fabrizija Coronu kojem prijeti zatvor zbog brojnih optužbi vezanih uz novčane malverzacije i prevare, a nakon emotivnog susreta predozirala se tabletama i alkoholom, kako javljaju talijanski mediji.
– Ja sam se mnogo promijenio, shvatio sam da je obitelj najvažnija stvar na svijetu. U teškim vremenima oni su uz vas. Ako ikada završim u zatvoru, znam da će moja supruga i sin biti tu za mene – izjavio je Corona novinarima nakon čega je zagrlio bivšu ženu Ninu Morić.

Kada su izašli iz zgrade suda, bivši supružnici otišli su na piće u pratnji njegove majke Gabrielle, koja je s Ninom ostala u dobrim odnosima. Dvije dame nastavile su se družiti i kada je Fabrizio otišao, a upravo je Gabriella ta koja je Ninu nakon nekoliko sati dovezla u bolnicu. Bivša manekenka oporavila se uz pomoć liječnika i danas je puštena na kućnu njegu.

Izvor: gloria.hr