fbpx

Odijelo za motocikliste koji vole “Ratove zvijezda”

Stormtrooper odijelo za motocikliste je zaista uvrnuta ideja koja bi se mogla svidjeti obožavateljima ‘Ratova zvijezda’. Dakle, ako ste fan ‘Ratova zvijezda’ i imate motocikl, onda je ovo odijelo prava stvar za vas.

Stormtrooperi su fikcionalni vojnici iz George Lucasove sage ‘Ratovi zvijezda’. Za ljubitelje ovih filmova poznato je da su to bili elitni marinci koji su služili Imperiju pod vodstvom zlog Lord Sitha i kancelara Palpatinea i njegovih zapovjednika od kojih su najpoznatiji Darth Vader i Grand Moff Tarkin.
Kompanija UD Replicas dizajnirala je pravo Stormtrooper motociklističko odijelo koje je i službeno licencirano. Dostupno je u dvije boje – u Shadow Trooper crnoj i klasičnoj Stormtrooper bijeloj. Odijelo je dobilo CE oznaku (Conformité Européenne) što znači da ovaj proizvod ispunjava sve važne zahtjeve koji se tiču sigurnosti i zdravlja, pa će ovaj oklop u potpunosti moći zaštititi motociklista.

Odijela su kako javlja Brosome.com napravljena s nevjerojatnom pozornošću na detalje. Podignuta rebra, pojedinosti na rukavima, ramenima, nogama, torzu i središnjem dijelu odijela savršeno repliciraju izgled krutog oklopa, dok podesive podlaktice, bicepsi i bedra omogućavaju da “oklop” tako prilagodite da će vam pristajati savršeno.

Cijena za ovo odijelo? Nije preskupa u odnosu na cijene prosječnih motociklističkih odijela – 1.150 dolara. (oko 6.500 kn)

Dakle, ako želite izgledati kao totalni “nerd” na motociklu, ovo Stormtrooper odijelo čini se kao da je napravljen za vas.

May the Force be with you!

Izvor: net.hr