fbpx

Rukometni spektakl: Iznenađenja ima, zašto ne bi bilo i protiv Barce?

Veliki rukometni suparnici, Zagreb i Barcelona, susreću se opet u Ligi prvaka. Barcelona i ove sezone ima momčad koja napada vrh Europe.
Koliko se uspješno favoriziranim Kataloncima može suprotstaviti pomlađeni Zagreb?
Barcelona je neokrznuta u prva tri kola, Zagreb točno na 50 posto učinka. Utakmica nije “biti ili ne biti” jer znatno pomlađena momčad hrvatskog prvaka rezervirala je ovu sezonu za stjecanje europskog iskustva.

“Mi nemamo neke posebne ciljeve, imamo obvezu u hrvatskoj ligi i u SEHA ligi, a ovdje se trebaju učiti”, izjavio je Slavko Goluža.
“Ali mi smo sportaši, i želimo svaki put pobijedit. Uprava nam nije nametnula taj zadatak, ali naša je obaveza da probamo pobijedit ili barem odigrat što bolje”, rekao je Josip Valčić.
Zagrebaši Barcelonu nikada nisu dobili u Zagrebu. I opet neće biti lako jer koncentracija kvalitete u redovima protivnika opet je jako visoka.
“Oni nemaju samo šest igrača, oni imaju 14 igrača, na svakoj poziciji po dva vrhunska.”, rezonirao je Josip Valčić.
Sve su ulaznice podijeljene, očekuje se snažna podrška s tribina. Uostalom, otvaranje Lige prvaka donijelo je već nekoliko iznenađenja, a najveća žrtva je Balićev Atletico koji u četiri kola ima već tri poraza.

“To je dokaz da više ne igraju imena, dolaze nove momčadi, dolaze novi mladi igrači željni dokazivanja”, izjavio je Tonči Valčić.
“Iznenađenja ima, zašto jedno ne bi bilo i sutra?”, zaključio je Goluža.

Izvor: dnevnik.hr