fbpx

Savjeti slavnih ljepotica koje morate isprobati

Sudeći prema njihovom besprijekornom izgledu i savršenoj liniji, svaka slavna dama ima neku svoju tajnu ljepote koja joj pomaže da u određenom trenutku izgleda što bolje.

Iako si, za razliku od slavnih ljepotica, ne možemo priuštiti cijelu vojsku stilista, vizažista, frizera i kozmetičara, možemo imati koristi od njihovih trikova za uljepšavanje. Donosimo vam sedam najboljih savjeta ravno od najpoznatijih svjetskih ljepotica!

Savršen miris
Ako Sarah Jessica Parker nešto zna, onda je to pravi način na koji treba nanijeti parfem. ‘Naučila sam pokoju stvar o stavljanju parfema. Kada ga stavimo na zapešće, obično ga protrljamo, ali to je pogrešan način. Ključ je u tome da ga jednostavno pustimo neko vrijeme da se osuši, bez trljanja’, objasnila je Sarah.

Elegantne noge
Osim bujnih grudi, Christina Hendricks ima još jedan as u rukavu, a to su elegantne noge. ‘Ako snimam scenu u kojoj mi se vide noge, vizažisti na njih stave malu količinu mješavine losiona za tijelo i tekućeg pudera’, otkrila je Christina svoju tajnu elegantnih nogu.

Predivne trepavice
Glumica Carrie Underwood, osim po glumi, poznata je i po upečatljivim očima, a naglašava ih s čak pet maskara! ‘U bilo kojem trenutku imam četiri ili pet različitih maskara na trepavicama. Ne mislim da postoji samo jedna koja može obaviti sav posao, pa prvo stavim onu koja trepavicama daje volumen, zatim onu koja ih naizgled produžuje i tako dalje’, objasnila je Carrie.

Carrie Underwood

Kosa iz snova
Iako glumicu Julianne Hough krasi više nego primamljiva linija, zapravo smo se zaljubili u njezinu kosu, a otkrila je kako se brine za nju. ‘Moja prava kosa nije pretjerano duga. Zapravo, seže do ključne kosti. Upravo zbog toga uvijek nosim ekstenzije na češljiće. Nikamo ne idem bez njih!’, otkrila je.

Podignute lokne
Jeste li ikad nakon uvijanja kose shvatili da vam vrh glave izgleda nekako spljošteno? Održite lokne živima tako da ih dignete u ‘krunu’ na vrh glave. Poslušajte savjet glumice Zooey Deschanel. ‘Volim stvoriti puno volumena u kosi na samom vrhu i suptilno je učvrstiti sprejom. Vaša će frizura i kosa izgledati življe, a super je što ovo pristaje gotovo svim oblicima lica’, kazala je.

Besprijekorno lice
Ako vaše lice izgleda kao ono na fotkama ‘prije’ na reklamama za liječenje akni, pomoć nudi pjevačica Fergie. ‘Kada mi koža pukne na određenim mjestima, na kojima se zbog toga javljaju prištići, na ciljana mjesta stavim pastu za zube koja isuši to područje, pa cijela stvar brže zacijeli’, savjetuje pjevačica.

Za čiste pore
Prije nego utonete u san, glumica Emma Watson ima jedan savjet koji biste mogli isprobati. ‘Religiozno skidam šminku prije spavanja. To je jedan od najboljih savjeta koje sam dobila’, kazala je.

Izvor: net.hr