fbpx

Sedam najgorih gradova za upoznati muškarca

Saznajte istinu o nekim američkim gradovima koji ne bi trebali biti na popisu neudanim ženama ako se nadaju da će tamo sresti muškarca svog života.
Iako je sve moguće i iako su ovi gradovi vrijedni posjeta, vješti znalci ih ne preporučuju ženama koje su u potrazi za srodnom dušom. Dakle, ako ste s tom namjerom krenule otkrivati navedene američke gradove – odustanite, a evo i razloga:

Austin

U ovom gradu više je muškaraca (50 posto), nego žena (47 posto), već u braku. To je, piše na stranici marieclaire.com, dovoljan razlog.

Boston

Oko 39 posto muškaraca u ovom gradu nikad nisu bili u braku, a prosječna starost onih koji se odluče na brak je 30 godina što ih svrstava u najstarije ženike u zemlji.

Chicago

Ako vas i konačno neki muškarac tamo pozove van, najčešće je to vezano za posao. U prosjeku u brak ulaze s 29 godina, obitelji u tom gradu čine 66 posto stanovništva, a stopa razvoda je daleko ispod državnog prosjeka.

Los Angeles

Manje od deset posto stanovnika radi u industriji zabave, a većina bi ih radije ‘prirodnu djevojku’ od plastičnih ljepotica.

New York

U ovom gradu single žena ima jako puno, što poprilično otežava situaciju.

Seattle

Ovaj grad je vodeći u Americi po postotku online datinga, stoga je bolje da odustanete od susreta uživo.

San Francisco

I ovo je jedan od gradova koji ima najveći postotak online datinga, ali muškarci iz Bay Area spremni su za ‘vezivanje’.

Izvor: net.hr