fbpx

Severina: “Istina je, Milan i ja više nismo zajedno! On nije vidio sina dva mjeseca”

Premda je započela prije gotovo dvije godine, ljubavna priča kraljice estrade i kralja bakra – kako su mediji prozvali splitsku pjevačicu Severinu (40) i srpskog biznismena Milana Popovića (47) – ne prestaje dizati prašinu. Štoviše, dosegnula je kulminaciju, prenosi Gloria.
Tako se u istom tjednu događa da je Popović u razgovoru za srpsko izdanje Glorije otkrio da mu zaručnica i sin, kada nisu s njim, strašno nedostaju, da bi on i Severina voljeli imati puno djece te da čak razmišljaju i o posvajanju. A ona je u novom broju tjednika Gloria nama, pak, otkrila nešto posve suprotno. Iz čega je lako zaključiti da nešto jako ne štima u njihovom odnosu i kako je zapravo kratak put od velike ljubavi do velike tuge.

Tako je i na pitanje koliko su točne sve učestalije priče da između nje i Milana Popovića postoje nepomirljive razlike, štoviše, da su prekinuli vezu, pjevačica odgovorila:
Istina je, nismo više zajedno. Moja odluka je dugo u meni sazrijevala, trudili smo se, ali očito nije išlo, ispričala je Severina.

Prilikom prekida, kako kaže Severina, najviše su mislili na sina.

– Mislim da će Aleksandar biti sretniji ako odrasta uz jednog sretnog roditelja nego uz dva nesretna.

Seve je nedavno u Rijeci krstila sina, no na žalost zbog poslovnih obaveza Milan nije došao, što mu, kako je rekla, uopće ne zamjera.

– Obavjestila sam ga u više navrata, sigurno je imao dobar razlog zašto nije došao. U kakvim god mi odnosima bili, on je zauvijek otac mog djeteta, ispričala je.

– Prekid ne doživljavam kao neuspijeh, jer imam prekrasno dijete. Vodila sam se isključivo srcem i ljubavlju. U Milana sam se, između ostalog, zaljubila jer je od prvog dana inzistirao da imamo dijete. Čak je u svojim feng shui željama napisao ‘Želim da mi Severina rodi dijete’. To je tako slatko – kaže Splićanka.

Dodaje kako je sigurna da će Milan Aleksandra odgajati kako misli da je najbolje, koliko bude imao želje i volje.

– Kod Milana i mene ljubav nije bila upitna, ali to nije bilo dovoljno. Potpuno smo različiti – zaključila je Severina.

Izvor: jutarnji.hr