fbpx

Tri tipa parova s Facebooka koji svima idu na živce

Ima li išta iritantnije od Facebook parova? Znate na što mislimo? Oni koji ne mogu odoljeti da cijelom svijetu pokažu da se užasno vole, nekoliko puta dnevno, cijeli tjedan. Nema ništa loše u ljubavi, dapače, to je divna stvar. Ali za sve postoji vrijeme i mjesto.

Parovi – “puno te volim”

To je vjerojatno najgori tip parova koje možete vidjeti na Facebooku. Uvijek je lijepo kad se ljudi vole, i povremeni statusi koliko volite nekoga su slatki. Ali sigurno svi znaju barem jedan par koji pretjeruje u izrazima ljubavi. Oni koji pišu ‘Ljubavi, volim te’, ‘Ne znam što bih bez tebe’ ili ‘Nedostaješ mi’. Ostatku svijeta od toga se okreće želudac. Recite to jedno drugom osobno, kao i svi ostali.

Parovi – “razgovori kojima nije mjesto na Facebooku”

Danas i djeca u osnovnim školama imaju mobitele. Oni služe da njime obavljate pozive ili šaljete poruke. Objavljivati postove dečku s pitanjem što želi za večeru, na puno je načina nepotrebno. Puno ćete brže saznati odgovor ako pitanje postavite preko telefona. Osim toga, nećete zatrpavati prijatelje informacijama koje ih ne zanimaju.

Parovi – “fotografije pusica”

Poput onih ‘puno te volim’ parova, ovi parovi preplavit će vaš news feed stotinama fotografija koje trebaju ostati privatne. Fotografije ljubljenja mogu biti slatke, ali i jedna će biti dovoljna da vaši prijatelji shvate poruku. Previše takvih fotografija beskrajno će dosaditi svima, posebno ako ste među onima koji se vole slikati u krupnom planu.

Svi vole vidjeti par koji se voli – na kraju krajeva, to pokreće svijet, zar ne? Ali ne smijete pretjerivati, barem kada su u pitanju društvene mreže. Ako se suzdržite od postanja takvih statusa, ostatak vaših prijatelja i dalje će znati da se volite – samo im toliko neće ići na živce.

Izvor: Magazin.hr