fbpx

Ava Karabatić nasrnula na cure u zadarskom kafiću

Brza i žestoka Splitska starleta Ava Karabatić nasrnula je na cure jer su je ‘ružno’ gledale. Jednu je udarila novinama po glavi, a onda se izvikala na tatu Ivicu

Što želite od mene? Ostavite me na miru, urlala je Ava Karabatić (24) na zbunjene djevojke u zadarskom kafiću. Studentici gladnoj pažnje zasmetale su tri cure koje su je gledale iz znatiželje kad je ušla u lokal.
Nakon što su dobile ‘jezikovu juhu’, Ava je zgrabila novine koje su bile na njihovu stolu. Udarila je najbližu djevojku po glavi i odšetala se do stola gdje ju je čekao otac Ivica (47). Ni on nije dobro prošao. Karabatić se derala na njega jer je nije branio od ‘nasilnih cura’. Nakon rasprave s tatom izjurila je iz lokala kao da ništa nije bilo.
Djevojkama novine nije vratila, a one su nam rekle da ih je bilo strah pitati je mogu li ih dobiti nazad.
– Ne sjećam se toga. Ljudi svašta govore i ne treba svemu vjerovati. Žele me prikazati kao alkoholičarku, lezbijku i agresivku – rekla nam je Ava.
Unatoč tome, dodala je da zna biti oštra ako joj netko stane na žulj. Ratoborna starleta nedavno je počela trenirati karate. Rekla je da joj ne ide baš najbolje jer ima dvije lijeve noge. Ipak, želja joj je osvojiti crni pojas jer joj je to najljepša boja.
– Kad treniram, izbacim sav stres iz sebe – hvali se.

Izvor: 24 sata