fbpx

HDZ moli za Gotovinu: Prvo izruči pa onda pozovi na molitvu!

Kako je mnogi zovu državotvorna stranka HDZ, organizira molitve diljem Hrvatske za generala Antu Gotovinu. Tada vladajuća stranka stranka koja ga je locirala i predala HAAG-u, sada moli Boga da ga HAAŠKI SUD pusti na slobodu. Sanader, Karamarko, Šeks izveli su nezaboravan igrokaz na kojem i danas od budala zarađuju.

Doista niste vi krivi što vjerujete da su strane tajne službe hvatale Gotovinu, vi ste samo budala koja to vjeruje Tomislavu Karamarku, Mladenu Bajiću, Stipi Mesiću i Ivi Sanaderu. Nije kazneno dijelo biti budala pa vam se to tolerira. Da je MI6 hvatao Gotovinu, bio bi uhvaćen samo nekoliko dana od pokretanja potrage. HDZ je ispunio svoju zadaću od EU i HAG-a, odugovlačio je jer je bilo teško, ali izdaja se morala izvršiti. Netko je morao locirati, uhapsiti i predati, ne razmišljajući da će ga te rečenice obilježiti trajno. Izdati i izdaju prebaciti drugima. Ona pripada HDZ-u. Najveća zasluga HDZ je predaja generala u Haag.

Sada svi u crkve moliti se za svoje grijehe. Bdijte, plačite, vapite Bogu. Pozovite don Vinka Sanadera, njegovu molitvu će vrag odmah uvažiti, jer Bog nema vremena za farizeje. Bilo je potrebno ispoštovati zakone koje je potpisao prvi predsjednik Franjo Tuđman. Kriv ili nevin, ovaj tjedan objavljuje sudac Theodor Meron, a pravda se nalazi samo na nebesima. Predajmo HDZ-u da se moli za počinjene grijehe, a mi građani se moramo moliti da dvadeset godina pljačkana Hrvatska ne potone do dna.