fbpx

Jedini auto koji sprečava prebrzo starenje i pojavu bora

Što žene žele od automobila? Ljudi iz Honde misle da je to automobil koji blokira UV zrake, koje uzrokuju starenje kože.

Proizvodnja automobila je biznis u kojem dominiraju muškarci. Mnoge kompanije još se drže starog, nepisanog pravila da će žena kupiti i voziti muški automobil, međutim muškarac nikad neće kupiti i voziti ženski automobil.

Honda Fit She’s je jedini automobil na svijetu koji je namijenjen isključivo ženama. Dame, nadamo se da volite ružičastu boju.

To nije automobil koji brine o potrošnji goriva. Također, nije ni automobil sa savršenim kočnicama koje imaju sustav protiv blokiranja. Ne znamo zašto su u Hondi pomislili da to ženama ne treba. Ali su zaključili da im treba automobil koji sprečava prerano boranje kože lica i vrata, te pomaže ženama da dulje zadrže mladenački izgled.

Hondin model Fit She’s počinje se prodavati u Japanu po početnoj cijeni od 17.500 dolara (oko 102.000 kuna), piše Daily Mail.
Vjetrobransko staklo blokira 99 posto UV zraka, koje uzrokuju starenje kože, a klima-uređaj izbacuje ionske čestice kako bi koža bila što mekša. Standardni model Honde Fit She’s dolazi u ružičastoj boji, no moguće je naručiti i smeđu te bijelu, poručuju iz Honde.

Izvor: Netmobil.hr