fbpx

Kristen na premijeru došla s ocem, a njezin dečko – sasvim sam

Nekoliko puta tijekom večeri poljubili su se i čvrsto zagrlili, a nakon završetka projekcije kratko su se družili s prijateljima sa seta. Nakon toga pobjegli su u noć, u njezinu vilu – u kojoj ih je čekao zajednički pas Bear

– Nikad nikome neću dopustiti da te povrijedi – u zadnjem nastavku filma “Sumrak saga: Praskozorje 2. dio” izgovorila je Bella (Kristen Stewart) kćeri Renesmee (Mackenzie Foy), a isto to prekjučer je američka glumica ponovila i glumačkom i ljubavnom partneru Robertu Pattinsonu. Čvrsto ga držeći za ruku, smirivala je tremu izazvanu kricima tisuća obožavateljica koje su zbog susreta s njim noćima kampirale pred losangeleskim kinom, u kojem je prvog dana ovoga tjedna premijerno prikazan zadnji nastavak ljubavne priče o vampirima. Cijelu noć nisu se razdvajali, pa su zajedno trpjeli komentare vezane uz nedavni prekid kroz koji su prošli.

A njih je i te kako bilo, jer je prvo prikazivanje kino-hita ujedno bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti – od srpnja, kad je 22-godišnjakinja uhvaćena u preljubu s 41-godišnjim redateljem Rupertom Sandersom. Upravo zbog toga na crveni tepih nisu izašli zajedno.

U isto vrijeme dovezli su se u dva auta – Kristen s ocem Johnom, a Robert sâm. Osim toga, pozornost su na sebe skrenuli i odjevnim kombinacijama. Kristen se pojavila u zlatnom izdanju dizajnera Zuhaira Murada, kroz koje su joj se vidjele gaćice, pa i malo više, a Pattinson je pred nju “iskočio” u zelenom Guccijevu odijelu s plavom košuljom i crnom kravatom.

Vidno oduševljena njegovim odabirom glumica je dragog pred svima pohvalila, a čim je završila potpisivanje autograma i slikanje s obožavateljima, stala je pokraj njega i primila ga pod ruku. Robert je dragu tada obgrlio oko struka dopuštajući joj da u njegovo ime odgovara i na novinarska pitanja.

Nekoliko puta tijekom večeri poljubili su se i čvrsto zagrlili, a nakon završetka projekcije kratko su se družili s prijateljima sa seta. Nakon toga su pobjegli u noć, u njezinu vilu – u kojoj ih je čekao zajednički pas Bear – kamo se 26-godišnji Robert Pattinson nedavno ponovno uselio sa svojim koferima.

Milijuni se zbrajaju

Nakon svega ljetni skandal, bio on bolno istinit ili – kako smatraju medijski stručnjaci – odlična propaganda, svakako je uoči finala “Sumrak sage” podigao interes za glumce i kino-projekt koji petu godinu zaredom mora donijeti milijunsku zaradu producentima.

Izvor: Večernji list