fbpx

Mišetić: Gotovina sigurno neće u politiku, ali želi sudjelovati u izgradnji bolje budućnosti za Hrvatsku

Odvjetnik generala Ante Gotovine danas je, gostujući u emisiji HTV-a “Nulta točka”, napomenuo kako gotovina sigurno ne namjerava ulaziti u politiku, već da želi sudjelovati u izgradnji bolje budućnosti za Hrvatsku. General je to, napominje Mišetić, već počeo činiti svojim izjavama tijekom posljednja dva dana.

“Okrenimo se budućnosti, rat je stvar prošlosti”, riječi su koje su se u posljednja dva dana najčešće mogle čuti u izjavama generala Gotovine. “Ovo je točka na ‘i’, rat pripada povijesti, okrenimo se svi budućnosti. Budućnost je u našim rukama. Institucije hrvatske države bile su uz nas sve ovo vrijeme. Zahvalan sam predsjedniku Republike, ministru pravosuđa, predsjedniku Vlade, ministru obrane i posebno preko ministarstva vanjskih poslova hrvatskom veleposlanstvu u Den Haagu koje je sve ove godine bilo s nama. Budućnost je pred nama i budućnost je u našim rukama. Hvala svima!”, kazao je Gotovina u svom prvom obraćanju hrvatskim građanima u Zagrebu.

I u prvom intervjuu na slobodi general je ponovio isto te pozvao sve mlade da vjeruju u sebe i u budućnost: “Budite optimisti, vjerujte u budućnost, vjerujte u sebe. Uz Božju pomoć i Majke Božje bit će sve u redu”, kazao je Gotovina.

Izvor: index.hr