fbpx

Nahranite kućnog ljubimca preko mobilnog telefona

Jeste li ikad poželjeli daljinski nahraniti svog kućnog ljubimca? Uređaj pod nazivom Pintofeed omogućuje vam da nahranite ljubimca koristeći smartphone.

Nakon povezivanja na bežičnu mrežu u svom domu, hranilicu za psa ili mačku možete aktivirati s bilo kojeg mjesta pomoću mobilne aplikacije. Hranjenje također može biti automatizirano.

Pintofeed je uređaj koji se može unaprijed programirati i kreirati personalizirani raspored hranjenja vaših krznenih prijatelja.

Ako imate više od jednog čupavca kod kuće, možete kontrolirati nekoliko uređaja Pintofeed preko jednog računa. Jedan Pintofeed može imati više korisnika, pa će Fido dobiti hranu čak i ako je njegov vlasnik u drugoj državi.
Kad se ljubimac najede, obavijest o tome možete primiti putem SMS-a, Twittera ili čak Facebooka.

U Pintofeed može stati između 2,2 i 4,5 kilograma hrane, a taj repozitorij će hranu dulje vrijeme održavati svježom. Hrana se može razdijeliti u manje dijelove, što će omogućiti da preko aplikacije za smartphone pratite koliko je hrane vaš kućni ljubimac pojeo u jednom obroku.

Pintofeed je trenutačno u fazi prototipa, a pokušava prikupiti 50.000 dolara putem servisa Indiegogo kako bi pokrenuo komercijalnu proizvodnju. Kada se pojavi na tržištu, očekuje se da će mu cijena biti oko 99 dolara.

Biste li željeli kućnog ljubimca hraniti uz pomoć mobilne aplikacije? Napišite nam u komentarima.

Izvor: net.hr