fbpx

Nakon neuspješne ministarske karijere Božidar Kalmeta postao i vidovnjak?!

Na lokalnom zadarskom portalu bivši ministar Božidar Kalmeta poznat po izjavama “nisam znao” opet istupa u javnost sa neobičnim  izjavama sad na granici vidovnjaka

Naime, Upravno vijeće Lučke uprave u Zadru je dogovorilo kako će natječaj za ravnatelja biti objavljen 30. studenog u Narodnim novinama, a isti natječaj je dan ranije objavljen u Zadarskom listu.

Isti natječaj za ravnatelja Lučke uprave, jučer je bio predmet političkog obračuna, te je bivši ministar Božidar Kalmeta, koji inaće nikad ništa ne zna, iznio predviđanja na razini vidovnjaka o izboru budućeg ravnatelja ne navodeći gubitak vlastitog interesa i interesa svojih igrača već navodeći lokalpatriotizam kao povod za ovaj vidovnjački istup.

Bivši ministar Kalmeta je istaknuo kako je normalno da se promjenom vlasti postavljaju novi ljudi ali hoće li osoba koja živi u Rijeci štititi interes Zadra, pitao se glasno bivši ministar Kalmeta koji je osobno primjer ministra u čijem se resoru za vrijeme izgradnje dionica autoceste u Zadarskoj županiji i šire pod njegovom punom pravnom i političkom odgovornošću pokralo stotine milijuna kuna o čemu čitamo i ovih dana te kako su iste istrage u HAC-u opstruitane od istog HDZ-ovog kadra u policiji.

S druge strane ako krenemo logikom bivšeg gradonačelnika, ministra pa čak i bivšeg šefa projekta Gaženica, s naglaskom na BIVŠI koji očito jako dobro sve zna – zanima nas koja je onda logika prodaje, a od strane njegovih poslovnih i stranačkih kompanjona, strancima lokalne hotelske lance, marine, atraktivne terene i slično ?!

Smatra li “BIVŠI” da je stranac veći lokalpatriot od jednog, po njegovoj vidovitosti, Riječanina – građanina RH?!

Z.B.