fbpx

Nezakonito izbačeni, sutkinji prijeti otkaz

Sutkinja Zadarskog suda Dubravka Novaković počinila je kazneno djelo, te će biti prijavljena i Državnom sudbenom vijeću, zbog nezakonite deložacije obitelji Vukić. Upravo danas je u jednom mediju Vrhovni sudac Marin Mrčela razgovarao o prijedlozima ministru, da se svim sucima ukine imunitet i da postanu jednaki pred zakonom sa građanima.

Odluka ovršnog suda u Zadru je puna sumnji koja baca ljagu na sutkinju, pa čak i primanje mita, jer je kuća prodana Blažu Sotlaru, a Sotlar je preprodao dalje Urški Kos. No Sotlar je toliki prevarant, da bi je opet preprodao obitelji za 80.000 €ura. Kriminal koji je toliko bahat da izlazi pred medije računajući da neće biti rasvjetljen, ima sve elemente kaznenog djela. Sutkinja Dubravka Novaković je svo vrijeme morala znati o čemu se radi, zato je gurnula predmet prije svih u ovrhu. Boškarija gradnja, slovenskog vlasnika Blaža Sotlara koji je kuću obitelji Vukić kupio na dražbi zbog poreznog duga, uopće više nije vlasnik te nekretnine jer ju je već u veljači prodao. Tina Vukić kaže kako je prije nekoliko dana saznala tu informaciju i provjerila na sudu.

Odvjetnik Zvonimir Hodak je začuđen postupkom, te je za nezakonito deložiranje kao i provjeru u zemljišniku kazneno prijavio Sotlara, te Državnom sudbenom vijeću, sutkinju. Sutkinja bi mogla ostati bez posla, postoji opravdana sumnja da je sve znala, kao mnogi ovršnici i u Splitu kojima se čeka suđenje, te doznajemo da će na suđenju koje je prebačeno Županijskom sudu u Rijeci, biti prozvani od deset svjedoka brojni korumpirani suci pred sudskim vijećem Ike Šarić. Na Općinskom sudu u Zadru, predsjedniku suda je isključen telefon.

Izvor: udarno.com