fbpx

Odmor iz snova: Bikovi traže luksuz, Rak bježi od civilizacije

Bikovi obožavaju luksuzni odmor, dok Rakovi vole biti daleko od civilizacije. Blizanci će od običnog izleta napraviti avanturu, a Škorpioni svoj odmor provode kod kuće

Ovnu nema do Pariza (21.3. – 20.4.)

Savršeni odmor za Ovna je nalik na bijeg od stvarnosti. Ovaj vatreni znak svoj idealni odmor zamišlja na plaži ili na bazenu uz dobru knjigu, no avanturistički duh ne da mu previše mira. Uživa u jet-skiju, skakanju bungee jumpingom ili padobranom ponekad čak i više nego u čitanju knjige. Omiljena mu je destinacija Pariz bez obzira na to koliko obožava more.

Bikovi ne mogu odoljeti luksuzu (21.4. – 20.5.)

Bikovi obožavaju luksuzne odmore, a najviše od svega vole uživati svim osjetilima. Vesele ih krstarenja ili hoteli s pet zvjezdica gdje mogu uživati u različitim wellness i spa tretmanima. Na putovanjima ih najviše zanima kultura domaćeg stanovništva te glazbe i film. Idealni odmor za njih bio bi posjet vinogradima Kalifornije ili Italije.

Spontani Blizanci u svemu vide avanturu (21.5. – 21.6.)

Blizanci vole putovati i najobičnije putovanje pretvoriti će u pravu avanturu. Stalno su u pokretu, pa ih često možete pronaći na nekom izletu ili druženju. Vole spontana putovanja koja se ne planiraju mjesecima unaprijed. Uživaju u istraživanju svakog kutka svoje domovine, a njihov moto je da je svaki dan odmor i treba ga iskoristiti.

Rakovi bježe od civilizacije (22.6. – 22.7.)

Rak kao vodeni znak najviše obožava more. Idealni odmor za njega je mala koliba na oceanu, daleko od civilizacije. Voda ga smiruje i liječi dušu. Ne voli grupna putovanja puna stranaca, već priželjkuje avanturu s par bliskih prijatelja. Odlazak u Senegal ili druge zemlje trećeg svijeta njegov su san.

Lav obožavaju egzotične destinacije (23.7. – 22.8.)

Lavovi se obožavaju skitati svijetom, a putovanja ih “drže na životu”. Privlače ih putovanja džunglama, prašumama ili odlasci na safari. Oni vole grupne aktivnosti gdje putuju s potpunim neznancima i uživaju u novim pustolovinama. Putovanje u egzotični Tajland ili Bali će vas oduševiti kao i bračno putovanje u Las Vegas.

Djevica na putovanju traži mir i tišinu (23.8. – 23.9.)

Djevice na odmoru najprije žele mir i tišinu kako bi se mogle opustiti. Vole otvorene prostore, kao i životinje te je njihov idealni odmor idiličan seoski turizam. Izbirljive Djevice trebale bi dva puta promisliti prije nego organiziraju putovanje s prijateljima, jer može se dogoditi da se na odmoru neće nimalo opustiti već samo živcirati i prekinuti prijateljstvo.

Skakanje s padobranom idealan je odmor za Vagu (24.9. – 23.10.)

Vaga je veliki avanturistički putnik koji obožava istraživati. Idealna putovanja za nju su Bolivija ili Kenija. Najviše od svega zanima ju lokalno stanovništvo i njihova kultura. Vaga je zračni zrak kojeg privlače visine, a najviše priželjkuje skok s padobranom. Nisu im strana ni putovanja u humanitarne svrhe.

Škorpion putuju s ruksakom po Europi i Aziji (24.10. – 21.11.)

Škorpioni nisu ljubitelji putovanja, al dok odu vole biti istraživači. Najviše putuju sami, s obitelji ili u uskom krugu prijatelja. Privlače ih putovanja ruksakom po Europi ili Aziji. Mjesta koja im omogućavaju da se izgube u gomili kako bi proučili lokalni jezik i običaje idealni su za Škorpiona.

Strijelac je rođen za život na cesti (23.11. – 21.12.)

Strijelac je pravi avanturist. On bi najrađe proveo cijeli život na cesti, putujući. Egzotične lokacije poput Balija, Azije ili istočne Europe prave su mjesta na kojima Strijelac želi provesti život. Njegovo omiljeno zanimanje je turistički vodič, jer jedino tako može zadovoljiti svoju potrebu da stalno bude u pokretu. “Kopanje” po drugim kulturama i običajima idealni su za njegovu znatiželju.

Jarac posao nosi i na odmor (22.12. – 20.1.)

Jarac je zemljani znak koji žudi za otvorenim prostorom. Ambiciozni kakvi jesu vole nositi posao na odmor. Pokušajte to ne raditi, jer sami znate da se tako nikada nećete odmoriti. Aktivni odmor poput raftinga ili biciklizma idealan je za Jarca koji voli stalno biti u pokretu. Za ostale koji vole više užurbane gradove idealan je posjet New Yorku.

Vodenjak ne voli grupna putovanja (21.1. – 19.2.)

Vodenjak je poznati nomad koji stalno voli biti u pokretu. Ne može dugo izdržati na jednom mjestu. Grupna putovanja nisu na njega, pa ih pokušajte izbjeći, rezervirajte putovanje samo za prijatelje i vas. Najviše ga vesele putovanja u daleke zemlje poput Indije, Tajvana, Kenije…

Ribe ne mogu na odmor bez mora (22.2. – 20.3.)

Maštovite Ribe vole neobična putovanja na kojima prije svega traže zabavu. Egzotične destinacije njihov su prvi izbor, a odmor u Maroku ili na ledenjacima Aljaske izmamiti će im osmjeh na lice. Vodeni su znak i ne mogu zamisliti odmor bez mora. Iako vole luksuzna putovanja, rado će se odazvati i na putovanje u humanitarne svrhe.

Izvor: 24 sata