fbpx

Otkrili kosti kod Josipdola: Jesu li pronašli Antoniju Bilić?

Odvjetnik obitelji Bilić tvrdi da ga ne bi iznenadilo da su to ostaci Antonije, jer se ta lokacija uklapa u rekonstrukciju koju su napravili krajem suđenja.

Ostaci ljudskih kostiju pronađeni u mjestu Modruš nedaleko Josipdola mogli bi pripadati nestaloj Antoniji Bilić.

Informacije je to koju su nam prenijeli ljudi iz potrage koja trenutno traje na tom prostoru.
Riječ je o lokaciji koja se nalazi nedaleko ceste D23, koja vodi prema Senju, ali je i u neposrednoj blizini autoceste. Na terenu je i zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu Mladen Krajačić.

– Zasad vam ne mogu reći ništa detaljnije o kostima koje su pronađene. Županijsko državno odvjetništvo će pronađene ostatke proslijediti na vještačenje, nakon čega ćemo moći uz rezultate DNK analize govoriti i o identitetu osobe čiji su ostaci pronađeni. Očekujem da će tijekom sutrašnjeg dana obducenti možda reći nešto više i o spolu osobe čiji su ostaci pronađeni, no o tome zasad ne želimo nagađati – rekao je Krajačić.

Dodatnu tvrdnju da bi pronađeni ljudske kosti mogli biti Antonije Bilić potvrđuje i podatak kako su provjeravane lokacije vezane uz mobitel Dragana Paravinje također polazile nedaleko tog prostora. U tijeku je opsežna potraga, a cijelo područje kraj Modruša, na kojem su pronađeni ostatci, je blokirano.

Odvjetnika obitelji Bilić ne bi iznenadilo ako su to posmrtni ostaci Antonije

Odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić, kazao je da nema nikakvih službenih podataka o tome jesu li kosti pronađene kod Josipdola ostaci Antonije Bilić, no kaže da su oni još prije mjesec i pol dana tvrdili da bi to otprilike mogla biti lokacije gdje je Paravinja ostavio djevojku.

– Ako bi informacija da su to kosti Antonije Bilić bila točna to nas ne bi iznenadilo, jer sam takav slijed događaja iznio u rekonstrukciji pred kraj suđenja – kazao je za Večernji list Ljubičić i dodao da je to otprilike mjesto gdje je Paravinja u 22 minute, za koje se nije mogao utvrditi smjer kretanja njegovog kamiona, mogao stići i ostaviti tijelo.

Izvor: Večernji list