fbpx

Pretvorite iPhone u uređaj za samoobranu

Spraytect, navlaka za smartphone, štiti iPhone od pada na tvrdu površinu, ali štiti i vas od napada. Uređaj za samoobranu i smartphone u jednom.
Ova navlaka odgovara modelima iPhone 4 i iPhone 4S, te je dostupna u četiri boje: crnoj, bijeloj, ružičastoj i tirkiznoj.

Riječ je o običnoj navlaci za iPhone na koju se zakvači spremnik sa sprejom. U spremnik je ugrađen i sigurnosni mehanizam kako bi se spriječila slučajna aktivacija u torbici ili džepu. Pri pravilnoj upotrijebi spreja napadač će privremeno oslijepiti, teško disati i bit će onesposobljen između 30 i 60 minuta.

Ključni sastojak ovog spreja je papar habanero. Riječ je o jednom od najjačih vrsta papra koji u sličnim mješavinama koriste i FBI, policija, američka vojska… Izaziva gotovo nepodnošljivo pečenje i suzenje očiju te vlažnih područja, kašalj i stezanje u prsima, što će onesposobiti svakog napasnika.
Sprej se pokazao učinkovitim i protiv životinja, npr. opasnih pasa, bez dovođenja u opasnost samih životinja.

Cijena ove navlake koja će iPhone pretvoriti u uređaj za samoobranu je 40 dolara (oko 230 kuna) i može se naručiti preko Amazona.

Izvor: net.hr