fbpx

Raspisan natječaj za ravnatelja Doma za odgoj djece i mladeži

Upravno vijeće Doma za odgoj i nadležno ministarstvo novog ravnatelja imenovat će u roku od 45 dana po zaključenju natječaja

Upravno vijeće Doma za odgoj djece i mladeži u Zadru raspisalo je natječaj za ravnatelja te ustanove. Ravnateljsko mjesto ostalo je upražnjeno nakon što je aktualna ravnateljica Tatjana Vukman (na slici) odlukom Ministarstva socijalne politike i mladih imenovana ravnateljicom Centra za socijalni rad u Splitu još prošli mjesec.

Na natječaj koji traje osam dana od objave mogu se prijaviti sve osobe koje udovoljavaju uvjetima, odnosno koje imaju završen diplomski ili poslijediplomski studij socijalnog rada, socijalne politike, prava, psihologije, socijalne pedagogije, edukacijske rehabilitacije, logopedije, pedagogije, teologije, temeljnih medicinskih znanosti ili drugih društvenih znanosti, a traži se i položen stručni ispit te najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

Ministarstva socijalne politike i mladih u dogovoru s Upravnim vijećem Doma svoju će odluku o izboru najboljeg kandidata donijeti u roku od 45 dana po zaključenju natječaja.

Izvor: Zadarski list