fbpx

Samohrani otac iz BiH prodaje bubreg kako bi prehranio troje djece

Samohrani otac troje djece iz Gornje Višće kod Živnica u BiH zbog teške ekonomske situacije odlučio se na očajnički potez: na zgradu lokalne bolnice postavio je oglas u kojem na prodaju nudi vlastiti bubreg!

U oglasu stoji da “hitno i povoljno prodaje bubreg” jer mu je novac potreban kako bi “prehranio troje maloljetne djece”. Oglas je ostavio 38-godišnji muškarac, koji za Klix.ba kaže kako nije imao drugog izbora.

“Morao sam napustiti posao jer mi je Centar za socijalni rad želio oduzeti djecu i smjestiti ih u dom. Moja djeca nemaju nikoga osim mene da brine o njima. Supruga me napustila prije 13 mjeseci. Povremeno ih nazove, ali nikada im nije poslala ni žvaku”, kaže 38-godišnjak, koji skrbi o 13-godišnjoj kćeri, te sinovima u dobi od devet i 15 godina.

“Centar za socijalni rad mi je obećavao pomoć, ali nikada ništa nisu uradili. Jednu priču mi pričaju kad dođem kod njih, a drugo rade”, ogorčen je ovaj samohrani otac, te dodaje kako se spreman primiti bilo kakvog posla kako bi prehranio svoju djecu.

Izvor: index.hr