fbpx

Severina: Trendi mama prošetala zgodan modni dodatak

Pretrpan raspored koji uključuje putovanja i nastupe Severina je najavila kao logičan slijed svoje karijere koju ni nakon rođenja sinčića ni na trenutak nije zapostavila. Upravo su je poslovni razlozi odveli u Sarajevo gdje trenutno uživa s voljenim Aleksandrom koji je mami ipak najvažniji na svijetu

Severina se vrlo brzo nakon poroda vratila na scenu i kako je sama naglasila zahvaljujući privilegiji koju uživaju samo rijetke mame.

Naime na sva putovanja Seve vodi 9 mjeseci starog sinčića Aleksandra od kojeg se odvaja tek na nekoliko sati kada majčinski teren mijenja pozornicom. Na onoj sarajevskoj tako će zasjati u petak na koncertu Kemala Montena, a do tada uživa u šetnji poznatim ulicama lijepog grada.

Opuštena i jednostavna Severina tako je gurala kolica u kojima je spavao maleni Aleksandar, obučena u crnu boju do posljednjeg detalja.

Iako joj je ova boja zajamčila neupadljivost pomno birani detalji otkrili su njezinu sklonost modnim dodacima. Osim sunčanih naočala velikih okvira Seve je posegnula i za neobičnim dodatkom, malenom crnom torbicom koju je posve neočekivanano objesila oko vrata.

Izvor: zadovoljna.hr