fbpx

Tablet računalo za modernu ženu

Prati svjetske trendove u IT tehnologiji i učvrsti svoj status moderne poslovne žene.
Volite svoj posao i uživate u njemu? Smatrate se uspješnom poslovnom ženom koja je predana svojoj karijeri i uživate u novim poslovnim izazovima? Razvoj tehnologije zaposlenim ženama pomaže da bolje organiziraju svoje poslovno i privatno vrijeme, ali i da budu u toku sa svim novostima i zbivanjima u svijetu.

Tablet računala osim što su praktična zbog svoje veličine koja je idealna za svaku žensku torbicu, postaju i neizostavni alat pomoću kojeg komuniciramo s prijateljima i obitelji i uživamo u aktivnostima koje nas vesele. Svatko treba odmor od posla, pa je tako tablet računalo savršen uređaj i za čitanje knjiga, dopisivanje s prijateljicama, pregledavanje fotografija ili gledanje videa.

Prestigio tablet računala prate svjetske trendove u dizajnu, tehnologiji, ali i cijeni. Svojim cjenovno pristupačnim uređajima omogućit će vam da si priuštite uređaj visoke klase i inovativnog dizajna, koji će vam vrlo brzo postati desna ruka u obavljanju vaših privatnih, ali i poslovnih zadataka.
Prestigio MultiPad Prime moguće je kupiti već po cijeni od 699,00 kn, a svi uređaji iz ponude mogu se pohvaliti Android operativnim sustavom, kamerom, visoko kvalitetnim zaslonom, kao i 2-godišnjim međunarodnim jamstvom. U paketu s nekim modelima Prestigio obitelji dobit ćete i modernu kožnu navlaku koja će vaš novi Prestigio očuvati od ogrebotina i oštećenja.

Osim već standardnih aplikacija, Prestigio će vas oduševiti i nizom drugih aplikacija poput eReadera. Putem eReader aplikacije imate pristup u bazu e-knjiga s više od 250.000 naslova, velikim brojem besplatnih knjiga, kao i ponudi knjiga na hrvatskom jeziku.
Bilo da ste žena koja prati trendove u IT industriji ili vam ovakav uređaj treba kako bi si lakše organizirali poslovne i privatne obaveze ili naprosto poželite postati ponosna vlasnica modernog i inovativnog malog diva – Prestigio uređaji od sada su dostupni na 30-ak prodajnim mjesta i samo čekaju da ih uzmete u svoje ruke. Nije na odmet niti podatak da je Prestigio vodeći brand u Hrvatskoj po broju prodanih tableta baziranih na Android operativnom sustavu.

Izvor: she.hr