fbpx

Tomislav Karamarko tražio oprost od generala Gotovine

Tomislav Karamarko je u više navrata preko prijatelja Željka Dilbera tražio oprost od Gotovine zbog političkog uhićenja, kako saznajemo od našeg izvora, pa ga je Dilber i obranio: “Gotovinu nije uhitio Karamarko, saznati će se s vremenom.” Karamarko je u datom trenu odradio profesionalno za državu i međunarodnu zajednicu špijunski posao

U profesionalnom špijunskom poslu ga razumiju aktualni predsjednik Josipović i premijer Milanović, ali Karamarko se teško nosi s time, posebno politički. Nosi krimen izdajnika. Teško je biti špijun, to nisu laki zadaci, posebno želiš li ostvarivati političke bodove. U jednom trenu veliki uspjeh, može postati veliki poraz i obrnuto. Moraš biti profesionalni lažljivac, koji treba odraditi uloge od kriminalca, preko pjesnika, do homoseksualca. Što god se traži zadatak je potrebno ispuniti prema trenutnom političkom nacionalnom interesu, koji se promjeni preko noći.

Gotovina se vratio kao čovjek koji oprašta svima, ne traži odštete, poziva oštećene, ponaša se kao obraćenik, vjernik, čovjek plemenitih namjera, no nije ljudski od njegovih prijatelja da ga obmanjuju u interesu HDZ-a, kako Karamarko nije rukovodio operacijom, koju su nadzirali samo Sanader i Mesić. Prodali ste ga jednom, nemojte ustrajati. Nemojte izmišljati strane špijune, jer po stranim špijunima ne bi mogao boraviti po samostanima. Najveću zaslugu i vjeru u Gotovinu imaju franjevci koji su mu od početka vjerovali, kad ni mi mali ljudi nismo. Kad je primio naredbu za uhićenje stjeran je na Tenerife, da ne ispadne da se skrivao po Hrvatskoj. Odvjetnik Luka Mišetić teško tereti Stipu Mesića za veleizdaju i dijeljenje Tuđmanove arhive agentima MI6. Zbog koga ste ga žrtvovali sada kada Haag vas sve pljuje u obraz, a SAD i UN se javno dižu kao zaštitnici Gotovine? Karamarko oprosti sebi, pogledaj se u ogledalo i reci to je bila moja dužnost.

Izvor: udarno.com