fbpx

Darovali desetak najsiromašnijih članova

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana članovi Udruge Hrvatski domobran sjetili su se svojih vremešnih, nemoćnih i siromašnih članova koje su obišli u njihovim domovima. Nisu im došli praznih ruku.

– Iz svoje skromne blagajne mi smo za naše siromašne, stare i nemoćne članove kupili darove. Nije to nešto vrijedno, ali je od srca i u svakom slučaju dobro će im doći – kažu Mladen Jelinić i Josip Budimir, predsjednik i tajnik ove udruge, dodajući da je ovo zapravo već tradicionalna gesta koju ponavljaju iz godine u godinu.

– Ovom prilikom želio bih uime svih članova naše udruge zahvaliti Crvenom križu koji nam je izišao u susret i darovao deset obiteljskih paketa koje smo podijelili socijalno najugroženijim članovima naše udruge – rekao je Jelinić, ističući kako se nada da će tim skromnim darovima barem malo razveseliti stare i nemoćne članove udruge te im tako ove nadolazeće blagdane učiniti veselijima.

– Uime članova Udruge Hrvatski domobran Zadar svim našim građanima želimo sretan i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2013. godinu – poželio je Jelinić.

Izvor: Zadarski list