fbpx

Fra Šime opet u akciji: Na kavi s ljubavnicom ga uhvatio njen suprug, potukli se pa je intervenirala i policija!

Ako ste se pitali kamo je nestao najbogatiji svećenik u Hrvata, fra Šime Nimac, evo ga opet u stupcima crne kronike, ali ovog puta ne zbog nestalih milijuna, nego ponovno zbog žena. Tijekom njegova nedjeljnog prijepodnevnog ispijanja kave u kafiću u sklopu trgovačkog centra u Biogradu na moru, morala je intervenirati i policija.

“Nešto prije podne je u kafiću u sklopu trgovačkog centra u Biogradu došlo do narušavanja javnog reda i mira. 54-godišnjak je 34-godišnjaka navodno bez ikakvog povoda udario šakom i nogom. 34-godišnjak nije kasnije zatražio liječničku pomoć. Protiv 54-godišnjaka je podignut optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a određena mu je i zaštitna mjera zabrane približavanja 34-godišnjaku”, potvrdio nam je glasnogovornik PU zadarske Žodan Elis.

No, Antena Zadar javlja kako do sukoba baš i nije došlo “bez ikakvog povoda”. Navodno je fra Šime na kavi uživao u društvu ljubavnice kad je naišao njen suprug, biogradski poduzetnik, te fizički nasrnuo na nju. U obranu joj je priskočio fra Šime, koji je nakon sukoba pozvao policiju dok su, prema neslužbenim informacijama, supružnici napustili prostor trgovačkog centra u daljnjem fizičkom obračunavanju.

Izvor: index.hr