fbpx

Humanitarni božićni sajam na Brodarici

Udruga Down Sindrom Zadar u suradnji s Udrugom Brodarica organizira Humanitarni božićni sajam 15. i 16. prosinca na sportskom igralištu kod Mjesnog odbora Brodarica. Program će počinjati u 14 sati i trajati sve do 20 sati. Svakog dana će se spremati specijalitet dana i sajam će posjetiti Djed Božićnjak, a moći će se izmjeriti šećer i krvni tlak. Na sajmu će sudjelovati dječji vrtić Vrapčić, Grigor Vitez i Radost, Dom za starije i nemoćne osobe Zadar, Osnovne škole Smiljevac i Š. K. Benje, Ljekarna Jerkin, OPG Joskro, Bauerfeind.

U zabavnom dijelu će nastupati Dječji zbor osnovne glazbene škole Sv. Benedikta u Zadru, Dječji zbor župe Belafuža, Zaratino band i Blues Deluxe. Humanitarna prodaja božićnih drvca započet će 15. prosinca i trajati do 22. prosinca. Drvca će se moći kupiti svakog dana od 9 do 18 sati na igralištu kod Mjesnog odbora Brodarica.

Prema programu 15. prosinca u 14 sati je otvaranje sajma, zatim će biti mjerenje šećera i krvnog tlaka, u 15 sati nastupa Dječji zbor škole Sv. Benedikta pa je dolazak Djeda Božićnjaka, a u 16 sati je nastup Dječjeg zbora župe Belafuža.

U 17 sati je specijalitet dana (pašta – fažol, kuhano vino, fritule).

U nedjelju 16. prosinca u 9 sati je humanitarna prodaja božićnih drvca, zatim u 14 sati ponovno mjerenje šećera i krvnog tlaka, a onda u 15 sati nastup učenika Osnovne škole Smiljevac i Š. K. Benje pa dolazak Djeda Božićnjaka.

U 16 sati nastupa Zaratino band, u 17 sati je specijalitet dana (gulaš, kuhano vino, fritule), a u 18 sati nastupa Blues Deluxe.

Izvor: Zadarski list