fbpx

Ljiljana Šarić nova ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži

Svih pet članova vijeća složilo se s izborom upravo Ljiljane Šarić na ovu izuzetno važnu, ali i osjetljivu dužnost, a presudna je bila njezina stručnost i dugogodišnji rad u domu – Irena Dragić

Ljiljana Šarić, diplomirana socijalna pedagoginja, izabrana je jučer za novu ravnateljicu Doma za odgoj djece i mladeži u Zadru. Predsjednica Upravnog vijeća tog doma, Irena Dragić, istaknula je kako je na tu dužnost Šarić jučer izabrana jednoglasno.

– Svih pet članova vijeća složilo se s izborom upravo Ljiljane Šarić na ovu izuzetno važnu, ali i osjetljivu dužnost, a presudna je bila njezina stručnost i dugogodišnji rad u domu – pojasnila je Dragić, istaknuvši kako Šarić već punih 28 godina radi u upravo u ovom domu zbog čega je vijeće procijenilo kako od svih kandidata najbolje poznaje problematiku i stanje u toj ustanovi.

– Vjerujemo kako će Ljiljana Šarić u dom donijeti pozitivno ozračje te da će predano kao i do sada obavljati svoj posao – zaključila je Dragić.

Odluku o izboru Ljiljane Šarić za ravnateljicu zadarskog Doma za odgoj još mora potvrditi resorno ministarstvo i to najkasnije u roku od 15 dana.

Upravno vijeće Šarić je izabralo između sedam kandidata, a sa svakim od njih, članovi Vijeća jučer su obavili kratak intervju.

Mjesto ravnateljice je, podsjetimo, ostalo slobodno nakon što je donedavna ravnateljica Tatjana Vukman odlukom Ministarstva socijalne politike i mladih imenovana ravnateljicom Centra za socijalnu skrb u Splitu.

Izvor: Zadarski list