fbpx

Male crne za veliki sjajni doček

Najluđa noć u godini se bliži i treba na vrijeme osmisliti styling, pa ćemo vam mi u idućih 10-ak dana donijeti pregled najboljih komada iz ‘high street’ trgovina. Krećemo s komadom s kojim je zapravo vrlo teško pogriješiti. Mala crna haljina (LBD) je ona haljina koja odlično funkcionira u gotovo svakoj prilici, pa je i više nego dobrodošla na novogodišnjem dočeku.

Nemate li ju još uvijek u svom ormaru, sada je pravo vrijeme da ju nabavite, jer je izbor u trgovinama poput Manga, Zare, H&M-a, Bershke i Pull&Bear-a zaista impresivan. Cijene se kreću od 100-tinjak do 1.500 kuna, ovisno o materijalu i detaljima. Prije same kupovine odredite si budžet koji namjeravate potrošiti. Ako kupujete haljinu koju ćete odjenuti samo tu večer, nemojte izdvajati previše novaca.

Kupujete li haljinu koju ćete nositi još dugo, tada prevelik iznos nije niti 1.399 kn koliko košta kožna haljina iz Manga i koju ćete moći nositi u mnogim prigodama i kombinirati na različite načine. Dodavanjem ‘statement’ nakita svaki će puta biti ‘nova i drugačija’. Isto pravilo vrijedi za svaku jednostavnu, detaljima neopterećenu haljinu.

Potpuno drugačija priča jesu haljine ukrašene štrasom, perlicama i kamenčićima. Njima ne treba puno da bi izgledale izvrsno. Odlične komade nude H&M i Pull&Bear, a i cijene su im vrlo pristupačne. Takve komade kombinirajte uz decentan asesoar.

Pažljivo odabrana haljina u kojoj ćete izgledati izvrsno i jednako tako se osjećati garantira i dobru zabavu na samom dočeku. Zavirite u našu galeriju i odaberite svog favorita, a kada budete imali ključni komad stylinga, preostaje nam još samo pozabaviti se detaljima!

MediaThumbnailHandler.ashx

MediaThumbnailHandler-1.ashx

MediaThumbnailHandler-2.ashx

MediaThumbnailHandler-3.ashx

MediaThumbnailHandler-5.ashx

MediaThumbnailHandler-6.ashx

MediaThumbnailHandler-4.ashx

Izvor: moda.hr