fbpx

MERCEDES CLA Razotkriven najmanji coupe

Fotografije nove četverovratne coupe izvedbe A klase procurile su na internet prije službene objave

Baš kao što je to bio slučaj s novom generacijom Mercedesa E klase, sada se slično ponavlja i s dugo najavljivanim Mercedesom CLA. Naime, fotografije nove četverovratne coupe izvedbe A klase “slučajno” su procurile na internet neposredno pred objavljivanje službenih fotografija od strane proizvođača i službene premijere koja se očekuje na skorašnjem Salonu automobila u Detroitu sredinom siječnja.

Pomalo je bizarna i činjenica da netko nije izdržao da svoje otkriće ne podijeli s ostatkom automobilističke internet zajednice na sam Božić, u vrijeme koje velika većina provodi kod kuće ili u krugu obitelji.

Prve fotografije pritom potvrđuju da se radi o doista atraktivnoj izvedbi posebice zbog činjenice da nova izvedba njemačkog kompakta sa fotografija ima ugrađen optički AMG paket. Po pitanju tehnike iznenađenja ne bi trebalo biti jer će CLA pogonske jedinice dijeliti s A klasom, a jedino je izvjesna mogućnost da će CLA dobiti i izvedbu s pogonom na sve kotače u AMG izvedbi s obzirom na to da je 4Matic pogon po prvi puta najavljen i za najsnažniju AMG izvedbu nove E klase.

mk3_543997S0

mk4_543996S0

mk1_543998S0

Izvor: Jutarnji list