fbpx

Milin: Imali smo i malo sreće

Ovo nam je bila peta utakmica u 15 dana i to se vidjelo jer smo loše iskoristili igrača više – kaže Milin

Trener Puljana Igor Pamić bio je neobično tih nakon susreta. Prije nego što je došao do novinara već je istrpio povike gledatelja s tribina, ali i Demona, jer se niti remi, niti način igre u nastavku nije nikome svidio jučer na “Drosini”.

– Crveni karton je usmjerio utakmicu, bili smo bolji u prvom poluvremenu, usmjerili smo utakmicu ranim golom. Morao sam poslije dizat dečke, slomilo ih je to isključenje – rekao je Pamić. – Mogli smo pobijediti na kraju. Dečki su dali sve od sebe, nemam im što zamjeriti. Da žalimo za pobjedom, žalimo. Defanziva u nastavku? Opredijelio sam se za takvu obranu, pokušao se prilagodit fizičkoj spremi jer sam znao da s igračem manje nećemo moći parirati. Tu je i Križman koji je zaigrao s primljenom injekcijom. Očito sam pogriješio. Situacija je sad ozbiljna, Budicin je dobio treći žuti. Idemo u karantenu pripremiti se za Zagreb, za posljednju utakmicu polusezone. Mislim da je bio čisti faul kod izjednačenja, da se Perica nepropisno zagradio kod okreta – dodao je Paminjo.

Trener gostiju bio je kudikamo zadovoljniji iz razumljivog razloga. Nakon šokantnog ispadanja iz Kupa uspjeli su izboriti bod u Puli koji ih ostavlja u borbi za ostanak.

– Utakmica je bila vrlo dobra, čestitam igračima koji su se vratili nakon prvotnog šoka. Ovo nam je bila peta utakmica u 15 dana i to se vidjelo jer smo loše iskoristili igrača više. Čestitam Pamiću što su njegovi igrači izdržali toliko vremena igrajući s igračem manje. Publika je na kraju bila nezadovoljna remijem, ali ja sam prezadovoljan. Bilo je šansi na kraju na obje strane, imali smo i malo sreće. Nemam primjedbi na suđenje – rekao je trener Zadrana Ferdo Milin.

MILIN NA TUSTINOM GROBU
Istarski portal Regional Express objavio je kako je Ferdo Milin nekoliko sati prije utakmice s Istrom 1961 obišao pulsko groblje, gdje je zapalio svijeću i položio cvijeće na grobu svog idola iz djetinjstva i mladosti Branka Črnca-Tuste, nedavnog preminulog pjevača legendarnog punk-rock banda KUD Idijoti.

Obožavao sam KUD Idijote, odrastao sam uz njih, mislim da je moja kazeta “Glupost je neuništiva” najviše puta presnimljen album u povijesti Zadra. Bilo je teško do nje doći, pa sam ja svima snimao. Slušao sam Idijote do zadnjeg dana i bila mi je želja da odam počast velikom čovjeku. Strašno mi je žao što ga više nema, no njegova glazba je vječna, Tustina životna poruka i glazba duboko su u mom srcu – izjavio je Milin.

Izvor: Zadarski list