fbpx

Na poznanika nahuškao psa

Nitko nije ozlijeđen, a ni ugrižen u sukobu koji je počeo u nedjelju ranom zorom na Branimirovoj obali u Zadru, a završio je ispred veže jedne od stambenih zgrada. Srećom, bez težih posljedica. Slučaj je, kako su rekli u PU zadarskoj još u obradi, ali je jedan od “likova” iz te “priče” snagu svojih mišića pokušao dokazati i uz pomoć svog psa. Kako saznajemo, navodno se radilo o stafordu.

Naime, prema prijavi koju su policajci zaprimili od 21-godišnjaka, najprije je došlo do gužve u jednom od klubova, kada je skupinu prijatelja počeo provocirati njihov poznanik. Došlo je do sukoba. Društvo je izašlo i obračunalo se s provokatorom, ali ni tu nije bio kraj. On se navodno vratio u klub, a nakon toga je jednog iz društva kojeg poznaje od ranije, dočekao ispred kućnog praga te je na njega nahuškavao psa. Kada policajaci odrade svoj dio posla – obave razgovore sa svima pa tako i s vlasnikom psa znat će se tko je izvukao deblji kraj, odnosno protiv koga će biti podnesene prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

I u Vrsima je do došlo do incidenta koji je, kako to obično biva počeo svađom da bi završio šakama. Sve se dogodilo u nedjelju oko 23 sata kada su se sukobili 37-godišnjak i njegov tri godine mlađi sumještanin. U svađu se ubrzo uključio i 36-godišnji prijatelj mlađeg muškarca. Zbog njihovog je obračuna stradao i inventar kafića. Letjele su šalice i čaše pa je čak razbijen i mramorni stol.

U ovom su slučaju sva trojica prijavljena zbog remećenja javnog reda i mira.

Izvor: Zadarski list