fbpx

Ponuda u Zadru: cijena od 50 do dvije tisuće kuna

Osim proslave na otvorenom, na trima lokacijama − Forumu, Narodnom trgu i u Varoši, doček Nove godine organizirat će se i u nizu zadarskih diskoklubova i hotela po cijenama od 50 do dvije tisuće kuna. Za ljubitelje takvog tipa dočeka, ovisno o platežnoj moći, u novogodišnjoj noći nudit će se catering, “finger food” ili gurmanske delicije uz pjenušac, kuhano vino i ponoćni vatromet.

Zabava u Arsenalu

Zadarski Arsenal najavljuje zabavu uz Marka Pecotića Pecu i prateći bend, a u cijenu od 250 kuna uključena je svečana večera, piće dobrodošlice te pjenušac u ponoć. Za cijenu ulaznice od 100 kuna zadarski Q bar organizira nezaboravni “elektrodoček” uz popularni band ABOP. U cijenu je uključen koktel dobrodošlice, švedski stol i ponoćni vatromet. Vatromet najavljuje i zadarski Face bar koji za ulaznicu od 50 kuna nudi i švedski stol i šampanjac.

Za istu cijenu u ponoć će “bljeskati” i ispred zadarskog Hitch bara. Za 50 kuna Hitch nudi proslavu s dva DJ-a, nezaboravni “coyote dance”, pjenušac i catering. Za 160 ili 280 kuna za sjedeća mjesta, u halama zadarske tvornice SAS koje su ove godine za doček “prenamijenjene” u luksuzni hotel Riviera, u ponudi će biti “vrhunski gurmanski specijaliteti”, besplatna votka, a goste će tijekom večeri zabavljati Babooshka band.

Švedski stol i šampanjac

I boutique hostel Forum u središtu stare jezgre Poluotoka nudi doček Nove godine. U cijenu od 210 kuna po osobi uključeno je noćenje, švedski stol, šampanjac te ulaznica za provod u Q baru. Uz à la carte novogodišnju ponudu, u obližnjem hotelu Bastion pripremaju se, pak, novogodišnji wellness-aranžmani po cijeni od 1300 kuna po osobi, te dvodnevni po cijeni od 925 kuna.

Klub Funimation Borik organizira doček gdje se za 600 kuna po osobi nudi piće dobrodošlice, “finger food”, svečana večera s pićem i Rockatansky band. U nešto udaljenijoj Punta Skali, Hotel & Spa Iadera priprema novogodišnji “Black & White” s cijenom od 1600 kuna za jedno noćenje, s uslugom polupansiona i svečanom večerom, te bogatim wellness-programom kao što je “hamam party”.

Izvor: Slobodna Dalmacija