fbpx

Potvrda stigla iz palače: Kate i Princ William postat će roditelji

Kate Middleton u ponedjeljak je posjetila doktora zbog mučnine, da bi se na kraju ispostavilo da je trudna. Kraljevska obitelj u službenom priopćenju je potvrdila vijest

Vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea drago je što mogu objaviti da čekaju dijete, priopćenje je koje je stiglo od kraljevske obitelji. Kate Middleton (30) zbog mučnine je bila na pregledu kod liječnika U Londonu, a kad su saznali sretnu vijest bili su oduševljeni.
– Kraljica Elizabetha, Princ William i ostatak kraljevske obitelji ne mogu biti sretniji – piše u službenom priopćenju.
Vojvotkinja je u ranoj fazi trudnoće, pa će najvjerojatnije ostati u bolnici još neko vrijeme.

Zatrudnjela je tijekom Olimpijskih igara?

Kako pišu britanski mediji, pretpostavlja se da je Kate zatrudnjela tijekom Olimpijskih igara. Početkom studenog Kate je posjetila danski ured Ujedinjenih naroda gdje su joj ponudili da kuša pastu od kikirikija što je ona odbila. To je potaknulo lavinu glasina o trudnoći kako je možda trudna jer doktori u trudnoći ženama preporučuju da izbjegavaju kikirikije.

Kate i William (30) vjenčali su se 29. travnja prošle godine. Od tada se nekoliko puta pisalo da kraljevski par očekuje prinovu. Samo šest mjeseci nakon vjenčanja, u studenom prošle godine, strane medije preplavili su naslovi o skorom dolasku još jednog člana u kraljevsku obitelj. Na nedavnoj turneji po Aziji, Kate je odbila vino i pila je samo vodu što je odmah potaknulo glasine o trudnoći. Princ je jednom izjavio kako bi volio imati dvoje djece.

Izvor: 24 sata