fbpx

Raskrinkana tajna Victorijinog anđela

Biti manekenka popularnog brenda donjeg rublja Victoria Secret doista je prava čast koju mogu zaslužiti samo najljepše manekenke. No da su modne revije samo jedan veliki spektakl potvrdila je Alessandra Ambrosio

Raskošna pista i donje rublje koje na tijelima mršavih, ali i ženstveno zaobljenih modela izgleda nevjerojatno zaštitni je znak brenda Victoria’s Secret. No da je riječ samo o scenskom nastupu koji najčešće nije kao što se čini potvrdila je Alessandra Ambrosio.

Manekenka koja je prije pola godine po drugi puta postala majka te koju često susrećemo u javnosti šokirala nas je svojom mršavošću te smo se zapitali gdje su nestale njezine obline kojima je žarila i palila na modnim revijama?

Naime, na modnoj reviji Victoria’s Secret održanoj u studenom u New Yorku, Alessandra Ambrosio je bila prava zvijezda večeri. U donjem rublju vrijednom 2 milijuna kuna atraktivna brineta je izgledala kao seks bomba, no sudeći po najnovijim fotografijama s plaže sve je to bio samo iluzija.

Bujnom poprsju i blistavoj koži nije bilo niti traga, a ispijena i blijeda mršavica nije izgledala niti približno kao na modnoj pisti.

Izvor: zadovoljna.hr