fbpx

Rihana se opet fotografirala gola: “Kome treba moda, kada imate p….!”

Poznato je da Rihanna voli šokirati i zabavljati svoje obožavatelje pa je tako nastavila niz svojih golišavih fotografija.

Njena najbolja prijateljica Melissa Forde na svom Instagramu objavila je fotografije na kojima je potpuno gola. Na sebi ima samo prozirni grudnjak i krzneni kaput kojeg je prebacila preko glave dok na podu ispija vino. Uz fotografiju je napisano ‘Kome treba moda, kad imate p….!’

Osim što je s obožavateljima podijelila svoje seksi fotografije Rihanna je oduševila i svojim posljednjim nastupom u britanskom izdanju emisije X-factor. U zanimljivoj bijeloj pripijenoj haljini dizajnera Alexandera Wanga još je jednom pokazala da je u odličnoj formi.

Posebnu pozornost privukle su njene bijele sandale čiji remen je obuhvatio cijeli njen gležanj. No, Rihanna odlično nosi sve što ‘nabaci’ na sebe pa se i ova kombinacija pokazala uspješnom.

Ova 24-godišnja ljepotica s Barbadosa svoj je outfit upotpunila jednostavnim, brončanim make upom te je izvela pjesmu ‘Stay’ sa svog posljednjeg albuma.

Izvor: Jutarnji list