fbpx

Silovanu Splićanku pustili kući iz bolnice: O tulumu još šuti…

Iako je još čeka nekoliko operacija, silovana Splićanka (20) se oporavlja. Posjećuju je njeni prijatelji, ali, kaže njezin otac, nema još snage za dugotrajnija druženja

Najviše se odmara i spava, iscrpljena je. Posjećuju je prijatelji, ali nema još snage za dugotrajnija druženja. O tom tulumu još ne govori ništa, rekao nam je otac silovane djevojke.
Obitelj čija je kći prije dva tjedna brutalno silovana na tulumu u Podstrani angažirala je i odvjetnika Nediljka Ivančevića koji je u Državnom odvjetništvu uzeo potrebne spise. Roko Š. (20) u pritvoru je na Bilicama i čeka psihijatrijsko vještačenje. Njega zastupa odvjetnik Željko Gulišija, odvjetnik i Edija Mišića, ubojice Selene Macedo.
– Nismo se previše bavili tim momkom niti procesom. Sad smo koncentrirani na oporavak naše kćeri – rekao je otac studentice ekonomije. Djevojka je silovana na tulumu te je gotovo do smrti iskrvarila. U bolnicu je primljena u komatoznom stanju. Tri sata trajala je operacija. Imala je teške povrede unutarnjih organa. Ne zna se još na koji način ju je kolega s fakulteta silovao. On tvrdi da ju je htio zadovoljiti s tri prsta, no to ne objašnjava ozljede spolnih organa te crijeva.

Izvor: 24 sata