fbpx

Stephanie Milda oporavlja se u Chicagu: Sretan Božić svima!

Božić ćemo provesti kod jedne hrvatske obitelji ovdje u Chicagu. Stephanieno stanje je O. K. i jedva čeka da se vrati u svoj Zadar, poručuje majka Anita

– U ime obitelji Milda i cijelog tima kampanje “Samo želim biti zdrava!” od srca vam još jednom zahvaljujemo na prinosu kampanji i pomoći Stephanie te vam iskreno želimo sve najbolje za predstojeće blagdane, zdravu i uspješnu novu 2013. godinu! – napisao je u priopćenju prijatelj obitelji Milda Danijel Švenda.

On je ujedno demantirao i netočne informacije kako će se Stephanie vratiti 27. prosinca te da njeno stanje nije baš najbolje.

– Navedenog datuma zakazana je kontrola nakon koje će se više znati o Stephanienom stanju te mogući datum njezinog povratka u Hrvatsku i Zadar – naglasio je Švenda.

Prenio je i poruku Stephaniene majke Anite koju mu je poslala putem e-maila:

“Božić ćemo provesti kod jedne hrvatske obitelji ovdje u Chicagu. Stephanieno stanje je O. K. Lagano napredujemo s terapijama. Imamo zakazan termin kod dr. Frima 27. prosinca i onda ćemo imati više informacija i nadamo se, znat ćemo datum našeg povratka. Stephanie jedva čeka da se vrati u svoj Zadar i svaki dan pričamo o tome.”

Podsjetimo, petogodišnja Stephanie bolovala je od rijetke Arnold Chiarijeve bolesti zbog koje joj je kost urastala u mozak i prijetila joj je doživotna paraliza. Pokrenuta je veliku humanitarnu akciju kako bi se prikupili novci za operaciju u Chicagu. Uspješno je operirana 11. listopada ove godine.