fbpx

U jednom hotelu i dva dočeka

I ove godine organiziramo tradicionalni doček Nove godine, ugodno smo iznenađeni velikim interesom za novogodišnje aranžmane, a popunjenost je bolja od prošlogodišnje, doznajemo od šefice recepcije u hotelu Kolovare u kojemu se u dvije sale organiziraju dva odvojena dočeka

Novogodišnji blagdani i ove će godine u Zadar privući domaće, ali i inozemne turiste. No više od same popunjenosti hotela zadarske hotelijere veseli zadovoljstvo gostiju smještajem i ponudom, što je često jamstvo njihova povratka. Za božićne blagdane, koji se uglavnom provode u krugu obitelji, u Zadru uobičajeno nije bilo mnogo turista, ali se oni zato očekuju za Novu godinu.

– I ove godine organiziramo tradicionalni doček Nove godine i ugodno smo iznenađeni velikim interesom za naše novogodišnje aranžmane, a popunjenost je bolja od prošlogodišnje, doznajemo od šefice recepcije u hotelu Kolovare u kojemu se u dvije sale organiziraju dva odvojena dočeka. Najviše gostiju u ovome hotelu u novogodišnjoj noći činit će skupine iz Italije, ali neće izostati ni individualni domaći gosti.

U hotelu Mediteran, doznajemo od djelatnice hotela, iako neće imati organizirani doček, imaju rezervacije uglavnom individualnih gostiju, a interes je, kažu, na razini prošlogodišnjeg.

U Falkensteiner hotel & Spa Iadera za novogodišnje blagdane pripremio je nekoliko paket aranžmana od jedne, dvije i tri noći, a očekuje se 120 gostiju, što će činiti popunjenost od oko 35 posto, nešto veću od prošlogodišnje. Hotel svojim gostima, najviše Austrijancima i Nijemcima, uz brojne sadržaje priređuje novogodišnji doček koji među ostalim, uključuje aperitiv dobrodošlice, gala večeru i vatromet.

Zadar će tako u nadolazećim novogodišnjim danima, osim organiziranih dočeka i proširene hotelske ponude, goste zasigurno privući i kulturnim znamenitostima koje mnogi neće zaobići, ali i ugodnom klimom.

Izvor: Zadarski list